This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here x

Det globale logistik nätverk

Gondrand-gruppen är en internationell leverantör av transport- och logistiktjänster för vägtransport, sjöfrakt, flygfrakt och kontraktslogistik.

Under 140 års tid har Gondrand utvecklats från en traditionell speditör till en global leverantör av integrerade logistiklösningar. Vårt goda rykte baseras på pålitlighet, bred kompetens och mångårig erfarenhet. Idag är Gondrand-gruppen, med huvudkontor i Basel, Schweiz, ett företag med många grenar och över 70 filialer runt om i världen. Vi sysselsätter över 1 000 medarbetare.

Både inom Gondrand-gruppen och inom vårt externa nätverk arbetar erfarna specialister med bakgrund från olika länder och kulturer. Deras erfarenheter och insatser garanterar att du som kund får tillgång till det som Gondrand är känd för: personligt bemötande, skräddarsydda lösningar och förstklassiga tjänster, helt anpassade efter dina specifika behov.

Vi är certifierade.

Processerna och de fortlöpande förbättringarna säkerställs genom regelbunden kvalitetskontroll. Kvalitet

Logistiklösningar.

Vi tar tillsammans med er fram ett individuellt koncept, och ger ett effektivt stöd till er Supply Chain Management.Logistiklösningar

Personally worldwide.